Någonting lurar i skuggorna om natten

Jag vet inte om jag håller på att bli helt knäpp i bollen eller om detta verkligen händer.

Jag misstänker att vi har någon/någonting hos oss. Eftersom nu har de hänt igen några saker som det inte finns någon vettig förklaring till. Jag berättade i ett tidigare inlägg om att vi eventuellt är hemsökta.

Denna gång är det jag och vår tvätt maskin som har fått känna på lite ovanliga saker.

♦♦♦♦

Vi har vår tvättmaskin nere i källaren och den har nu för någon månad sen börja ändra programmen av sig själv.

Vi har alltså en tvättmaskin där man snurrar på en knapp på önskad tvättprogram och jag har nästan helatiden använt mig av ett program som är ett express program som blir klar snabbare.

Nu för då lite över en månads tid tillbaka så har den antingen varit 2 steg ner från mitt vanliga program eller 6 steg från mitt vanliga program, alltså någon snurrar på knappen framåt helatiden.

Kan ha varit någon utav grannarna som använt… ja visst men vi bor liksom 4 personer plus vi i detta höghus och alla har egna tvättmaskiner och dessutom litar vi alla på varandra. Så neeej, de kan inte vara dom och detta har även hänt då vi vart helt ensamma i huset eftersom våra grannar reser ganska ofta bort, men inte vet jag , men det finns ingen logisk förklaring hur den av sig själv snurrar runt på programmen kors och tvärs…

Men nu har det varit lugnt med detta oxå… än så länge..

♦♦♦♦

19756907_10213783604648046_2778215149449951101_n

Andra saken som har hänt, sätter verkligen mina nerver på helspänn och jag ryser bara jag tänker på detta för jag vet inte någon förklaring till detta som hände mig för någon månad sen.

Alice är i en sådan period där hon inte kan sova för det finns monster under sängen……

Den kvällen var en sådan kväll -hon kunde inte sova för hon var rädd. Klockan närmade sig 11 och jag var trött och bara försökte hålla mig vaken för att få henne och sova så jag gick med henne till hennes säng – satte mig ner på knäna och drog mig närmare henne så mina knän var lite under hennes säng.

Jag pajade henne säkert en 15-20 min för att försäkra mig om att hon verkligen sovde när jag väl skulle gå och lägga mig pånytt.

Plötsligt känner jag att någon smeker mitt knä!

Jag får panik och vill bara ta Alice med mig och spring därifrån, men jag kunde inte- jag bara satt där blickstilla och våga inte röra på mig, alltså fy f*n vilken känsla.

♦♦♦♦

Jag hade dammsugat på dagen så där fanns ingenting som typ skulle kunna röra mitt knä på någotvis, men jag kollade ändå under hennes säng för att försäkra mig att det inte var något/någon där.- dock efter en lååång stund.

Helt tomt….

Sedan började jag fundera att kan jag ha bara inbillat mig att någon smekte mitt knä?

Det var som om C skulle har varit under sängen och smekte mig för det kändes på det visste. Otroligt obehagligt!

Jag gick tillbaka i sängen och låg länge vaken den natten. Ingeting hände mer den natten/morgonen eller någon natt efter det.

Men

Jag tycker att jag helatiden ser skuggor röra sig i ögonvrån på kvällarna när vi är i sängen, men javisst kan jag även inbilla mig detta.

♦♦♦♦

Jag vet varken ut eller in, men om det är så att vi nu verkligen har någon med oss så hoppas jag att det är min lillebror som hälsar på oss ♥

happ o hipp 067

♥ Saknar dig ♥

2 comments

  1. Cessi says:

    Uusch va läskigt 🙁 Ett tips som ja sett att funkkar för andra kids med rädsla om monster under sängen.Sätt vatten i en sprayflaska och lite dekorationsglitter i som hon får spraya innan hon far o sova ;)♡

Kommentera