Sista semesterveckan

Nu har min sista semstervecka börjat och det känns verkligen INTE som om 2 veckor skulle ha gått, jag tycker att jag knappt har hunnit göra något på min semester. Jo visst varit till Houtskär i 5 dagar, men sen har vi typ bara varit hemma……

Vart har dagarna gått?

Iförsig så har jag fått klädskåpen ordnande och fört bort en massa gardiner,handdukar, sängkläder och kläder som inte vi fått någon använding av eller inte använt på väldigt länge så det är skönt, men har så mycket ännu att göra juuuh !!!!!!! Hahahah

Idag har vi inte gjort så mycket, jag har varit väldigt trött och hängiger så troligen håller jag på att bli sjuk..jiipppiii… men har iallafall orkat byta sängkläderna så jag ska ta och tvätta de smutsiga ännu idag. Sen blir det nog bara att slöa och dricka varmt för att jag vill verkligen inte bli sjuk nu 🙁

Imorgon så har vi inte destu mer planerat, men vi skulle kanske fara till Ekenäs kvällstorg och se,  om vädret tillåter det 🙂

Nu ska jag föra ner smutstvätten så att det blir gjort ännu idag 🙂

Ni ska ha det så bra så länge !

19601318_10213783613008255_4492799114986799555_n

 

Kommentera