!……..!……..!……..!Hej!………!………!……..!

Halllooo !

Nu sitter jag framför dator för första gången på över 2 månader och fakiskt öppnar min blogg!

Det enda jag har gjort på datorn nu den senaste tiden är att betala räkningar och sen stängt av den… annars har datorn bara legat på bordet och samlat damm.

Var ska jag börja??

Det har åter igen varit händelserika månader att jag bara inte har hunnit ens fundera på bloggen..( eller jo visst har jag flere gånger tänkt på den, men har inte vetat vad jag ens ska skriva.)

Jag har mått väldigt dåligt, knappt orkat stig upp från sängen.

Allt som heter att umgås med familjen, med vänner eller hittat på något roligt( även fast jag velat så ) så har inte intresserat mig det minsta.

Att ligga i sängen från morgon till kväll har varit mitt liv de senaste månaderna med telefonen i högsta hugg.

Jag har varit så nere i en grop och tänkt att vi inga kommer att klara av räkningarna, vi kommer knappt att ha mat på bordet, vi kommer inte att  kunna unna oss lite i sommar att åka någonstans eller göra något roligt nu när C är på civiltjänst och får knappt något i handen och jag har 20 h/veckan.

Och nu har vi äevn konstatera att man klart och tydligt blir bestraffad av att bo tillsammans plus att ha ett barn tillsammans.

Man får mer stöd från Kela om man är arbetslös och ensam. Vilket är ju så jäkla sjukt, för de som har familj så får INGENTING!!!!

Vad är det för system ?

Men nog om det nu innan det spårar ur.

MEN..

Det har även hänt bra saker nu oxå.

Nämligen…

Jag har fått ett nytt jobb ! Jag jobbar nu på Sale  i Tenala.

Vi har sålt gamla bilen och nu istället köpt en nyare modell eftersom nu när jag fick ett nytt jobb och C jobbar i Karis så behöver vi båda bil att ta oss till jobben.

Jag har fyllt 25 år… halvvägs till 50 wuuup wuuupp !

Så nu börjar man igen se ett litet ljus i tunneln, men  jag är nog ändå oroliger för hur det kommer att gå ekonomiskt nu när det är jag som får mer pengar och då även den som kommer att betala det mesta, att kommer vi ändå ha råd med allt? Men det ordnar väl sig ändå hoppas jag …..

18209063_10213115302980922_4196623129532623484_o

Men nu ska jag ta och sluta… vi ska ut med min mamma idag efter att hon slutat jobbet så vi ska laga oss färdiga  tills dess 🙂

Nu hoppas jag  verkligen att jag får blogginspirationen tillbaka för jag saknar så  att blogga, men den är så långt borta ännu, men hoppeligen kommer den sakta men säkert tillbaka♥

Puss och Kram

https://www.youtube.com/watch?v=dTXEWqQ8fzM

 

Kommentera