När orken nästan är slut………

 

Jag måste börja med varna er läsare över att det uppstår mycket gnäll om allt i detta inlägg så om Ni inte vill läsa sånt hoppa över detta inlägg !

Det kommer även att vara mer som kolumner eller vad det heter om vad som har hänt så det är väldigt hoppigt i texten, men i don´t care…

16708620_10212348928582041_8820935054490879822_n

♦♦♦♦

Min hjärna håller på att sprängas med alla min tankar och funderingar för det har hänt såååå mycket sen sist ( och det är ju 33 dagar sen jag sist bloggade)

Har bland annat gått från heltid till deltid på mitt jobb som nu har lett till att jag måst söka nytt jobb, för 20 h i veckan är verkligen ingeting för en familj på tre personer.

Hälften av vårt gäng på jobbet får gå 🙁 och det kommer att bli dubbelt så mycket jobbigare 🙁 ….. great……

♦♦♦♦

Vi hamnar även sälja vår ena bil för nu kan vi inte ha två bilar mer 🙁 vilket oxå är känslosamt ( av någon anledning??? Är det bara jag som är så här eller finns det någon annan som mig i denna värld??) när det är vår första bil som vi måst släppa taget om.

Vi har haft vår stridigheter och den har krånglat som införbannat, men de är ändå vår Red Devil Pärla  🙁

♦♦♦♦

Nu har vi även öppnat ett bostadssparkonto, vilket oxå var lite fel tidpunkt  att göra nu när jag blev deltidsanställd, men bättre sent än aldrig…. right? men just nu skulle jag bara vilja flytta från vår lägenhet för det känns bara jobbigt att komma hit… det känns inte som ett hem mer…. vet sen inte om det är i mitt huvud eller annars bara för att det börjar bli trångt med allt, men det känns inte som ett hem…

♦♦♦♦

Min mormor har opererats för cancer, vilket sedan visade sig vara en tumör, vilket oxå har gjort mig ännu oroligare än vanligt, men allt verkade vara bra nu och hoppeligen fick de bort allt som INTE ska vara där det var.

♦♦♦♦

Det har varit såå mycket känslosamma händelser runt mig att jag vet inte riktigt hur jag ska tänka och göra med mina tankar…

Kommer vi att få tillräcklit med pengar så att vi får räkningarna betalda plus mat på bordet?

Hur kommer jag att klara av jobbet nu händan efter?

Hur kommer det att gå i april för A och mig när C är borta en månad?

Hur kommer det att gå i sommar med jobbet, kommer det att bli ännu stressigare än vanligt när vi är så få nu osv osv?

♦♦♦♦

Just nu skulle jag bara vilja dra täcket över huvudet och sova bort allt sk*t och varje gång önskar jag… nu när jag vaknar så är allt bra… jag har heltidsarbete som jag verkligen älskar att jobba med och Conny får bra betalt från Civiltjänsten, vi har tillräckligt med pengar att köpa ett hus så att vi kan flytta bort från den här lägenheten….

Men varje gång när jag vaknar så är allt som vanligt eller så får man ( eller  C egentligen) en räkning på över 1000e från kära KELA som pricket över i:et….

Då kändes det som att nu är bottnet nådd och nu kan jag inte slippa upp till ytan mer…..

Känns som om jag kvävs varje dag med allt nu…. jag vill bara sova… till och med att umgås med vänner och familj känns så jobbigt just nu…. ännu mer att gå till jobbet känns som en pina………

Jobbet har jag personligen inte tyckt om annars heller om jag ska vara väldigt ärlig utan jag tog det för att det var bra betalt och för att få mat på bordet och räkningarna betalda.

Mina arbetskollegor och chef tycker jag väldigt , väldigt mycket om ♥ vi har alltid roligt tillsammans på jobbet och på fritiden tillsammans som på personalfester och möten, men sen när har det blivit så att man bara jobbar för att få mat på bordet och räkningarna betalda?

Vilket ju är oxå är viktigt förstås och jag ska ju vara glad för att jag ens har ett jobb I know och det är jag , men  just nu är det så… jag jobbar bara för att få pengar till mat och räkningar, men när ska vi hinna tänka på vad man verkligen vill jobba med och skulle trivas med?

Det finns personer som jobbar med det man är utbildad till och älskar jobbet, men sen finns det säkert andra som mig som är utbildad till ett yrke och verkligen inte vill jobba med det, men sen ändå inte har en endaste blekaste aning om vad man egentligen skulle vilja jobba med/som.

Vill göra något annat , men vad??

NU ska jag gå och hänga upp tvätten.

Ha en bra dag och förlåt för en massa gnäll, men jag måste bara få skriva av mig så hoppeligen var det inte allför besvärligt  😉

Ha det gött!

 

 

Kommentera