En morgonlista

När går du upp?

Det varierar vääldigt mycket nu med mitt skiftesarbete. Har jag sena kvällar stiger jag upp först mellan 10-12 tiden eftersom jag har svårt att somna när jag kommer hem halv 1-kvart före 1 på natten, även fats jag äter insomningspiller, men de tar sin lilla stund innan det verkar så det är ganska vanligt att jag ligger vaken ända till 3-4 tiden på morgon.

Har jag tidig morgon stiger jag upp klockan 4 på morgon och har jag sena morognturen stiger jag upp 7, så det varierar så himmelens mycket och jag tackar min kära sambo som orkar ta hand om A när jag inte orkar på morgonen. Oxå en orsak för att jag vill byta till annat jobb är för att få en rutin på morgonen och kvällarna för nu så är det så råddigt att jag får ingen rutin på något vis.

Vad är det första du gör varje morgon?

Kollar sociala medier som Instagram, och Facebook och sen stiger jag upp och fixar i ordning morgonmål till A om inte C redan gjort det.

12006206_10207908407531790_507588809561306881_n

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Inte mer än att jag utför min morgonrutin som alla gör på morgonen så kanske 2-5 min.

Jag sminkar mig i sovrummet som tar kanske oxå minst 5 minuter.

Är frukost viktigt?

Nå det är ju självklart , morgonmålet är det viktigaste målet på heeeeeeela dagen.  ( min sambo säger detta till mig rätt så ofta 😀 )

Vad äter du till frukost?

Jag äter inte oftast någon frukost ( i know det är såååååå dåligt , min kära sambo predikar åt mig varje dag om detta så no worries 😉 ), men om jag äter så är det typ te och smörgås. Ibland kan jag få för mig att äta yoghurt, men det är väldigt sällan.

img_1543

Är du morgontrött?

Joooooooooooo!!!! Jag tycker inte alls om att jag måst stiga upp på morgonen för att gå till jobbet eller om jag har ärenden… Att kunn aligga i sängen och vakna i egen takt det är mer min grej ♥

Vad har du för alarm?

Tycker att den ger en liten kick start på dagen med bra musik, men snart hamnar jag byta låt eftersom jag snart haft den i 2 månader så snart börjar den bli irriterande 😀

Hur ser en perfekt morgon ut?

Att jag får ligga i sängen i lugn och ro och piggna upp i min egna takt, En kopp te och rostat bröd med ägg och jordgubbar på sidan om ♥

Vad är det bästa med morgonen?

Att det är en ny dag och nya möjligheter

img_1378

Hur går du helst klädd på morgonen?

Med myskläder, alltså mjukisbyxor eller leggins och en over sized långärmad tröja… om man ändå skulle kunna få gå så ALL DAY LONG ♥ Heaven♥

20150502_132747

 

Kommentera