Update om helgen

Hej på er!

Oj dagarna bara flyger iväg medan man själv nästan bara står still och försöker hinna med allt som borde göras. Man blir och stampar på ett och samma ställe känns det som och man får inget gjort.

Skulle bland annat borda ta och reda upp allt från kläder till leksaker i Alice rum.

Gå igenom allt vi har och föra/sälja bort det vi inte behöver eller använder mer.

Att försöka få ordning och reda på allt vi har och lite minska på sakerna är ett mål vi försöker nå detta år då får se hur det går med det ?

Nåjaa hur har er helg gått?

Igår var verkligen en speciell kväll för mig. Vi hade personalfest på jobbet och det var så roligt!

Vi var bland annat på ett ställe i Helsingfors som heter Escape Room och det är helt kort sagt man blir inlåst i ett rum och man ska försöka komma ut från det rummet med hjälp av ledtrådar under 1 timme. Och mer än det får jag inte säga ?

Sen gick vi till Amarillo och äta, det jag beställde dock var verkligen inte i min smak. Kycklingfileér med ugnspotatis som jag av någon anledning fick för mig att skulle vara klyftpotatis så de kom ju som en chock när jag såg att de va ju inte alls de jag skulle ha ? nåjaa min egen moka.. och så var det peppar och rödvinssås till som var alldeles för stark för min smak. Men kvällen var oberoende lyckad iallafall.

När vi kom tillbaka till Ekenäs så gick vi till SantaFe där vi tillbringade hela resten av natten/morgonen tills baren stängde.

Träffade massor med nya människor och även gamla man ej sett eller hört av på 6 år! Så det var verkligen roligt ?

20170129_220912

Och idag så mådd man ju som man förtjänade, men ibland behöver man komma bort från allt som har med att vara förälder och bara vara och skaka rumpa så att säga ?

Idag har vi bara slöat hemma och varit ute en sväng, och igen har helgen gått alldeles för snabbt förbi och imorgon är det en ny vecka igen och snart är första månaden av år 2017 är snart slut.

Tiden går alltför fort ?

Men nu måste jag gå och lägga mig, jag ska upp klockan 4 imorgonbitti på jobb ?

Tänkte att jag skriver ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig ?

Ha det bra så länge !

Kommentera