Book Tag

​Till er alla som älskar att läsa!! 🙂

book-1291164_1280

1. Var nånstans läser du helst din bok?

Jag brukar som oftast läsa i sängen. Skönast, bekvämast och mysigaste platsen i hela lägenheten. Även i soffan under höstiga dagar med ljus omkring är ju hur mysigt som helst.

2. Favorit bok?

Just nu har jag inte kunnat läsa så mycket pga familjelivet, jobbet och mitt mående, men enda boken som finns i hela den här stan som ligger i den genre jag tycker om är nämligen Kvinnan i svart av Susan Hill och finns även på film som heter The Women In Black som verkligen är otroligt bra om man gillar skräckfilmer.

3. Vilken bok läser du för tillfället?

Jag ska börja läsa Barnflickan av Hanna von Corswant

4. Köper du eller lånar du dina böcker?

Jag köper för det mesta mina böcker, men lånar också lite nu och då.

5. Hur ofta och hur länge läser du?

Är det en bra bok som verkligen fängslar mig så kan jag sitta hur länge som helst (om jag inte blir störd förstås)

6. Hur brukar du avsluta din läsning? T.ex vid en speciell sida, kapitel, del etc..?

Jag brukar alltid försöka sluta vid ett kapitel 🙂

7. En bok som inte uppfyllde dina förväntningar?

Nee inte på det visset. Det som jag inte uppfyller mina förväntningar är just det att det finns för liiite spökromaner i den här stan och kanske till och med hela landet vad vet jag. Men ivrigt försöker jag hitta någonstans ifrån vart man kan beställa sådana böcker.

8. En bok du gärna vill läsa?

Finns många spökromaner jag vill läsa , men som inte finns här i Finland ( vad jag vet om )

Här har jag en liten lista på spökromaner etc etc inom den kategorin jag vill läsa 😀

20160731_101711

Första sidorna

20160731_101724

Och andra sidan

Så det finns en hel del böcker jag vill ha 😀

9. Favorit barndomsbok?

Ja det skulle kanske vara Elsa Beskows Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin böckerna och så klart Astrid Lingrens böckerna.

10. Favorit genre på böckerna?

Spökromaner och verklighetsbaserade böcker just om det övernaturliga som personer har upplevt, men som jag skrev tidigare så tyvärr finns det så få ,om ens något alls av dessa i den här stan 🙁 vilket är ett stort minus.

Men jag hoppas att jag någon dag skulle hitta någon sida via nätet eller annanstans där man kan få köpa dessa böcker 🙂

Vilken är din favorit bok??

Kommentera