Det spökar hos oss ?!?!

Jag är en sån person som tror på det övernaturliga. Men har dock inte upplevt något som verkat oförklarligt tills nu.

Tror jag…. Vi har inte i alla fall tänkt ut en bra förklaring till dessa händelser.

Den första händelsen handlar om vår gamla bokhylla som vi nu har bytt ut.

Bokhyllan i sig är klumpig och tung att inte ens jag kan flytta den mer en kanske nån centimeter med tur, men den är så tung att man måste vara två för att flytta den.

Vi hade ju 2 st bokhyllor bredvid varandra och en morgon när jag gick till vardagsrummet såg jag att ena bokhyllan hade blivit flyttad några cm fram från väggen och båda bokhyllorna har alltid varit längs med väggen, men ena bokhyllan hade nu flyttat sig fram.

Jag frågade Conny om han hade flyttat den och han sa nej och jag kan inte flytta på den när den är så klumpig och tung så det är en sak som inte vi i denna dag ännu heller vet att hur det gått till :O

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Den andra händelsen är också mystisk. Vi höll på att somna när det mitt i allt smällde till i köket som om kryddställningen ramlat ner. Men när vi kom till köket så var det ingenting på golvet.

Allt var på sin plats och det fanns inga tecken på att något skulle ramla ner ens. Så kollade vi Alice rum ifall det var något där som hade ramlat ner, men Alice sov lugnt och ingenting var på golvet där heller.

Så vi kollade resten av lägenheten ifall det kom någon annanstans ifrån, men ingenting hittade vi.

Gamla hus brukar ju ha ljud , men det här var som om någon skulle ha tagit något tungt och kasta det på golvet.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Och i vissa tillfällen på natten har jag känt att någon stirrat på mig och jag har fått kalla kårar. Och jag vet inte om jag bara inbillar mig, men ibland ser jag någon i ögonvrån, men ingen är där.

Har ingen aning om det verkligen spökar här , men dessa händelser kan jag inte förklara.

Men vi bor ju ovanför begravningsbyrån också kanske det är något med saken att göra isåfall hahaha 😀

beech-wood-779901_1920

 

Kommentera