1.4.2016 Kaos

Och så var det första april och våren börjar närma sig med stormsteg ♥

HÄÄRLIGT !!

magnolia-trees-556718_1920

Bara 27 dagar kvar tills jag blir ett år äldre igen 😛

Dagarna bara flyger iväg så att man verkligen inte hinner med allt viktigt som ska göras.

Det märkte jag igår….

Jag hade bland annat glömt att betala en räkning som jag ALDRIG har gjort förut, brukar vara noggrann med att alltid betala bort alla räkningarna när jag får lön, men hade missat en, så såklart blev jag super stressad av det.

Skulle även  skicka mejl till mitt fack och meddela om att jag ska byta arbetsplats som krångla till det när jag inte förstår mig på deras system så jag hoppas de kan fixa det från deras sida nu och så skulle jag även meddela arbetskraftbyrån om det plus att jag ska skicka in mina timmar till facket så att jag får pengar från dem den här månaden.

Det är så mycket man ska fundera på och nu fick vi lapp hem från dagiset om dagvården under sommaren så nu ska vi försöka planera ihop det också när jag förlorar min semestermånad nu när jag byter jobb 🙁

Och sen ska jag ändra om Alice vårdtid IGEN! och dagisavgiften som vi JUST ändrade så att den skulle bli lite mindre, men så måst vi ju IGEN också ändra på det också nu när jag har heltidsjobb…..

chaos-485496_1920

Visste inte att det skulle bli så här råddigt av att byta jobb….. :O

SÅ mycket att göra, hann till och med glömma att det var spanska kurs igår också så kom ju på de först på kvällen…snyggt……

Ja så här har det snurrat på nu ända sen jag fick reda på att jag fått ett nytt jobb och även stora orsaken till att det stått stilla här på bloggen.

Igår kändes det verkligen som om jag skulle få någon slags breakdown för det har verkligen blivit för mycket för mig det här nu. Kan inte det bara vara över nu?

Kommentera