MELODIFESTIVALEN OCH DAMMET SOM VÄXER PÅ BLOGGEN

Man kan verkligen säg att dammet växer på bloggen igen. Snart får ni komma och sparka mig i backen hörni!

Det har varit en väldigt tufft och konstig början på den här veckan, men helgen gick väldigt bra. Vi var till Dalsbruk på lördagen och på söndagen så chillade vi hemma med bland annat bykning, diskning och städande 😀

As usual 😉

Ja som sagt det var en väldigt bra början på denna vecka ( NOT ).

Hur mycket jag än skulle vilja berätta om den saken till er som stört mig mest utav allt hela en här tiden och som får mig att må så dåligt så kan jag inte , kanske någondag men de jag tänker säga är att jag hoppas att jag och mina kollegor så snart som möjligt kommer att få det bättre ställt.

Idag är det onsdag och jag har två dagar ledigt nu. Skönt.

Jag har nu varit och handlat i Tokmanni och butiken så nu kan man verligen chilla framför datorn oc se på Sex And The City 😀 det är så länge sen jag senast såg på serien så det är dags att friska upp minnet nu 🙂

Det är verkligen en serie jag inte kan blir trött på ! Eller va tycker ni? 🙂

Nu har det då varit Melodifestivalen och i år precis som alla andra år förut så hade jag många favoriter 🙂

Och tyvärr var ingen av dem vinnaren heller.

Vinnaren av Melodifestivalen blev då Frans med låten If I were Sorry. Vad ska jag säga om denna låt?

Den var absolut inte dålig, ibland så nynnar jag själv på den efter att jag hörde den 😀 men kanske den inte riktigt är en Eurovisions låt, men jag önskar lycka till iallafall för Sverige 🙂

Och här är ju Finlands bidrag: Jag tycker att den är helt ok, men jag har inte så höga förväntningar när man ha sett hur det har gått för oss  de senaste årena i Eurovisionen, men bara vi inte blir sist så är jag nöjd finlandssvensk 😀

 

Mina favoriter detta år var:

Isa- I Will Wait

Alltså jag kan bara säga wau 😀

Hennes röst och hennes framträdande var så super och allt passade så bra ihop att man fick helt enkelt kalla kårar av att se och höra låten, helt enkelt så bra.

SaRaha – Kizunguzungu

När jag hörde den här låten första gången fastnade den direkt i mitt huvud.

Så enkelt att sjunga med och man blir verkligen glad av att höra den här låten 😀 Även Alice tycker om att dansa till den här låten 😉 Skulle också ha varit ett bra alternativ till Eurovisionen 😉

Lisa Ajax – My Heart Wants Me Dead

Så bra , så bra 🙂

Oscar Zia – Human

Vilken röst, vilken lår! Wauuu, klart ett bidrag till Eurovisionen 🙂

Vilka var dina favoriter? 🙂 

Kommentera