Mina Favorit Parfymer och Bodymist

IMG_1158

NU kan jag äntligen ladda ner bilder till bloggen 😀 Halleluja för det 🙂

Idag tänkte jag ta och visa er mina favorit dofter.

Jag börjar med mina bodymist, och så klart menar jag då Victoria Secrets egna. Jag har haft 4 stycken, men gav bort två av dem för de var inte i min smak ändå. En sak som är synd med dem , det är att doften försvinner så tusans snabbt, jag hoppas att de skulle göra alla bodymist till parfymer också för då skulle jag beställa hem nästan allt 😀 haha

IMG_1170

Endless Love och Mango Temptation är mina absoluta favoriter, är även sugen på att beställa hem Strawberries and Champagne, men vi sir 🙂

Som sagt är jag dålig på att förklara hur saker och ting doftar så lämnar bort såna förklaringar nu, men jag rekommenderar dessa starkt iallafall 🙂 kanske du också har någon utav av dessa 😉

Och här är mina parfymer, den jag använder mest nu är denna som jag fick hem förra fredagen och det är Justin Biebers Someday. Den här parfymen doftar sååå gott 😀

IMG_1171

Den andra parfymen jag beställde var denna Lady Gagas parfym Fame, också denna är min favorit just nu, jag har massor med favoriter nu hahah 😀

IMG_1173

One Directions Our Moment har jag ju tidigare nämnt om 🙂

IMG_1174

Bruno Bananis Dangerous, doftade gott en gång, men nu så har jag blivit trött på den, men kanske någon dag blir jag kär i den igen 😀
IMG_1175

DKNY Be Delicious en gammal favorit, men som jag nu nästan helt har glömt bort att jag har haft.

IMG_1176

Och de här använder jag just inte alls mer och dessa är billiga parfymer jag köpt på Seppälä och Tokmanni som jag då tyckte att doftade gott, men nu så ligger de och samlar damm på smink hyllan :/ men av någon anledning vill jag inte slänga dem heller ifall jag börjar tycka om dem igen…. men någon dag hamnar nog de gå vidare iallafall, det är bara en tidsfråga 🙂

IMG_1177

Vad har du för favorit parfymer? 🙂

Kommentera