Min inspirationskällor bl.a. Anty, Yumi & Tomu

Jag tänkte dela med mig lite om vilka personer som inspirerar mig att fortsätta blogga fast jag ibland även har funderat på att sluta, men tack vare dessa människors inspiration så fortsätter jag blogga 🙂

Och de personerna är :

Anty

Alltså vem älskar inte Anty?

Hon har en sån härlig personlighet att det riktigt strålar ut genom dator skärmen när man kollar på hennes Youtube videon. Alltså en helt grym och cool tjej ♥

Hon gör en verkligen glad med hennes utstrålning, hon är alltid så positiv och glad om man skulle bara kunna hoppa in i datorn för att krama henne. Så härlig är hon 🙂

Och jag tycker verkligen att du ska ta och gå in på Yotube och sök efter Anty och prenumerera på henne nu direkt, du kommer inte att ångra dig 🙂 Jag lovar 😉

Hon har två Youtube kanaler en som heter Anty och den andra heter Anty Vlogs.

Yumi & Tomu

Det är ett svenskt par som flyttat till Japan för att studera det japanska språket och de lägger ut 2 videon varje dag.

De vloggar främst om hur deras vardag ser ut och visar även vad det finns för olika cafe’er, matställen och vad det finns för japanska traditioner, hur det är att handla på en japansk mataffär  osv osv 🙂

Yumi har även en blogg och en egen webbshop.

De båda har egna Youtube kanaler plus en gemensam så gå och kika in på dessa härliga personerna också 🙂

Jag tycker att de här två är så underbara och söta och är verkligen inte rädda för att vara sig själva och man blir alltid lika glad av att se att de har lagt ut en ny video för även de här personerna är alltid positiva och skrattar och är bara så härliga att det går inte att göra något annat än att le när man kollar på deras videon.

Ett väldigt inspirerande par ♥

Cecilia

Cessi har jag ju berättat mycket om förut också, och tack vare hon så började jag ju blogga från första början 🙂

Även denna tjej är ett riktigt glädje piller som man inte kan få nog av 😀

Och ni ska gå in och kika på hennes blogg också , här är länken till den:

Cessi

Även andra personer som jag blir inspirerade av är MoaMurderess och Felicia Bergström som jag också tidigare har berättat om 🙂

Här är länken till det inlägget ifall ni vill gå och kolla den 🙂

My favorite blogs <3

Här var det i korthet mina inspirationskällor 🙂

Vem inspireras du av ? 🙂

Kuva0852

 

Kommentera