Update och ny musik <3

Jobb imorgon och sen är det semster, alltså kan man vara mer taggad? 😀

Idag är jag ledig och som vanligt så blir det att städa undan allt skräp som samlats sig kring knutarna under hela veckan.

Skulle man ändå kunna trolla och få bort allt skräp på en sekund, nu när man blivit förälder så man hinner ju inte göra något annat än städa och skippar man det en dag eller två så sen har man nog mycket att städa, tvätta och diska :O

Hur kommer det sig?

Och idag skulle det vara spanska kurs på kvällen , men jag tar och skippar det igen för tredje gången hahah 😀 man ligger mycket efter nu, men snart är kursen slut och fast vår lärare har varit väldigt bra så vill inte något fastna i mitt huvud, men jag har ju annars svårt att lära mig språk så NO CAN DO 😛

Just nu så väntar jag på att vi ska få vårt paket från CD:ON hoppeligen idag eller imorgon för vi beställde Pippi Långstrump serien eftersom Alice har nu fastnat för Pippi 🙂

No more Mumin 😀

Och så tog vi och beställde en annan engelsk serie som heter Fawlty Towers.

Plus att jag även beställde två nya parfymer jag har velat ha nu en längre tid ♥ 😀 så jag hoppas verkligen att alltihop kommer idag !!!!

Iiikkkk 😀

Och nu til musik delen 🙂

Varsågod 😉 Och ha det bra, nu ska jag ta dammtrasan i handen och börja dansa runt med den i lägenheten 🙂

 

 

Kommentera