So Lost, I’m Faded

Ligger på sängen och har en massa tankar över bloggen, hur kan jag göra den bättre, hur ska jag fixa min layout så att den står ut i mängen, kan jag försöka skriva ännu bättre?

Vad ska jag börja blogga mer om? Just nu skriver jag bara om hur min dag har varit och det är väl rätt tråkigt? Eller?

Mycket funderingar försigår i mitt huvud just nu.

Och nu ska vi äntligen ta och fixa vardagsrummet och byta ut bokhyllan och tv-bordet and I am so excited 😀 vi har redan spanat in en ny tv-hylla/bord och en till hylla, vi har även funderat på att ta och köpa en ny säng till Alice eftersom vi anser nu att hon är så stor redan för att få en barnsäng utan ’galler’ 🙂

Annars då ? Jo jag är sjukledig hela den här veckan pga att jag har övre luftvägsinflammation.

Så får se hur jag ska göra för imorgon börjar spanska kursen igen och fast jag nu har glömt allt så skulle jag vilja fara, men vi ska se 🙂 och på lördag ska jag ju ha PartyLite så det är mycket på gångs den här veckan 😀

Conny fundera på ifall vi skulle ha farit till Ikea på söndagen, men vi ska mäta och kolla om tv-hyllan/bordet och den andra hyllan passar ihop så att det inte ser weird ut först 😀

Sen så tänkte vi inte ta Alice med denna gång eftersom hon tycker inte om att sitta stilla och vem skulle nu inte göra det när det finns så mycket att se på, så vi måste isåfall ha en barnvakt också, men i tycker att det är jobbigt att fråga :/ men vi ska nu ta ett steg i taget nu .

blog-625833_1920

I am laying on the bed and having a lot of thoughts about the blog, how can I make it better, how should I fix my layout so that it stands out from the others, can I try to write even better?

What should I start blogging more about? Right now I am just writing about how my day has been, and isn’t that boring? Or not?

Many thoughts is spinning in my head right now.

And now we finally going to fix the living room and replace the bookcase and TV table and I am so excited 😀 we’ve already checking out a new TV shelf / table and an other shelf, we’ve even thought about buying a new bed to Alice because we now believe that she is so big already to get one without ’bars’ 🙂

Otherwise then? Well I am on sick leave this whole week because I have upper airway inflammation.

So I have to see what I am going to because the Spanish course begins tomorrow again and though even when if I have forgotten everything I would like to go there, but we’ll see 🙂 and on Saturday I will of course have the PartyLite so there is much to do this week 😀

Conny have wonder if we should go to Ikea on Sunday, but we have to measure and check if the TV shelf / table and the other shelf fits together so that it doesn’t look weird 😀

We thought that we wouldn’t take Alice with us this time because she does not like to sit still and who wouldn’t do it when there is so much to see there, so we must in this case have a babysitter too, but we think it’s tough to ask :/ but we must take a step at a time now.

living-room-1085987_1920

 

Kommentera