My Hair Routine & My Hair History PART TWO

Och nu kommer vi till min nuvarande hår rutin.

Och de två produkterna jag använder dagligen är :

And now we come to my current hair routine.

And the two products I use daily are:

Garniers Respons Marvellous nectar oil för alla hårtyper/ for all hair types

 

&

Schwarszkopf Gliss Hair Repair Conditioner Spray

Jag har varit otroligt nöjd med dessa produkter och kommer att i också fortsättningen använda dessa.

Efter att jag har tvättat mitt hår och handdukstorkat det, sprayar jag först Gliss Total Repair och låter det sitta i en stund ( utan att kamma det) och sen lägger jag i oljan, flätar håret och så får det gosa i mitt hår under natten.

Och på morgon brukar jag ta och spraya lite balsam i håret före jag kammar det och lägger lite olja på topparna ifall det känns som om det behövs.

Och det här var min vardagliga hårrutin 🙂

Och vilka produkter jag använder till att tvätta mitt hår varierar mycket, men jag tar alltid dessa som är för mycket slitet och torrt hår iallafall och hårmasken jag har använt nu några gånger är denna:

I have been extremely satisfied with these products and will also continue to use these.

After I’ve washed my hair and towel dry it I spray first Gliss Total Repair and letting it sit for a while (without combing my hair) and then I put in the oil, braid my hair and then let it snuggle in my hair during the night.

And in the morning I usually take and spray some conditioner in my hair before I comb it and then if needed I put a little oil on the tops.

And this was my everyday hair routine 🙂

And what products I use to wash my hair varies a lot, but I always take those who are too much worn and dry hair anyways and hair mask I have used a few times now is this:

Garnier Respons Strengthening Mask

 

Och jag tycker att den är super bra, den doftar ljuvligt och har fungerat bra för mitt hår 🙂

Jag brukade platta håret massor förut när det var kort, men nu när det har blivit längre så börjar jag älska mina naturliga lockar, men jovisst plattar jag det någongång nu och då och då använder jag den här produkten för att skydda mitt hår:

And I think that is super, it smells sweet and has been good for my hair 🙂
I used to flat hair a lot before when it was short, but now when it has become longer I am starting to love my natural curls but sure I flatten it sometime now and then and when I do, I use this product to protect my hair:

Schwarszkopf Got2b Guardian Angel

Vilka produkter använder Ni och har Ni eller vet Ni någon bra produkt som får håret att växa snabbare så tipsa mig gärna 😉

What products do You use and do You have or do You know any good product that makes your hair grow faster so please tell me 😉

Kommentera