My weekend with medications and Christmas fairs Day 3

På söndagen skulle vi åka till Dalsbruk med min mamma och min lillebror kom också med.

Jag, Alice, min mamma och min bror åkte till min mommo och moffa medan Conny pkte iväg till sin pappa.

De hade julmarknad är i Dalsbruk och mamma tyckte att vi skulle kunna gå och se vad de hade att erbjuda så vi alla fyra plus mommo åkte iväg upp till byn, och när vi kom dit så var det en helt annan stämning än vad det var i Ekenäs för där var alldeles var det för mycket folk och alldeles för stökigt enligt mig.

Här var det nog ganska mycket folk, men allt var lugnt och mer juligt kan man säga och så hade de även orkester i mitten som spelade julsånger där två av mina släktingar spelade med i orkestern

Och jag fick inte heller en sån känsla av att jag måste bort härifrån, utan vi gick lugnt och såg på vad de hade att sälja, massor med stickade kläddesplagg, julsenap, limpor, böcker, tomtar, bakverk osv osv, tyvärr var jag inte så aktiv med min kamera med tog iallafall tre bilder.

Köpte inte något, men det var roligt att gå och se iallafall, efter det så åkte vi snabbt förbi butiken och handlade lite saker och åkte vidare hem till mommo och moffa för att äta mat och dricka kaffe.

Sen såg vi på skidskytte tillsammans ( tråkigt) tills Conny kom och hämtade oss och vi skulle åka tillbaka hem.

Och på kvällen så skrev jag lite blogginlägg som idag( måndag) skulle redigeras och publiseras tillika som vi såg på lite film, före vi sen gick och la oss.

Och det var min väldigt händelserika helg.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

On Sunday we went to Dalsbruk with my mother and my little brother also came with us.

I, Alice, my mother and my brother went to my grandmother and grandfather while Conny went to his father.

They had a Christmas market in Dalsbruk and my mother thought that we could go and see what they had to offer so we all four and my grandmother went off to the village, and when we got there it was a totally different atmosphere than it was in Tammisaari which was too crowded and too messy for me.

Here, it was quite a lot of people, but everything was quiet and more Christmas feeling you can say and they also had the orchestra in the middle who played Christmas songs and two of my relatives played with the orchestra to.

And I didn’t had that feeling that I must get away from there, we walked in piece and looked at what they had to sell, lots of knitted clothing and Christmas mustard, cartons, books, brownies, pastries etc etc, unfortunately I was not so active with my camera but I took at least three images.

Did not buy anything, but it was fun to go and see anyway, after that we went quickly past the shop and bought some things and drove home to eat food and drink coffee.

Then we looked at the biathlon together (boring) until Conny came and got us and we drived back home.

And in the evening I wrote some blog posts for today (Monday) that needed to be edited and published and we also saw a movie before we then went to bed.

And it was my very eventful weekend.♥

12359889_10208436283728365_9182965394146340194_n 12360351_10208436284448383_6656810651380856225_n 12375956_10208436284088374_7161862578968681749_n

Kommentera