Fail !!!

Som rubriken lyder så har någonting gått tokigt.

Och JA det har det !

Skrev i mitt förra inlägg att vi har beställt ett rum på ett hotell och allt verkade bra trodde vi tills nästa morgon där vi frå ett meddelande att beställningen inte har lyckats pågrund av att kortnummret var fel.

Nå vi skriver det en gång till ifall det är någon nummer som farit fel tänkte vi och gjorde det, har inte ännu heller fått ett svar, men sen kollade vi att de tar bara emot Credit, Mastercard och Visa kort.

Vi hade bara sett att det går med Visa att då måst det ju gå med Visa Electron också, men så verkar det inte vara :O

Vad är det för logik att man MÅST ha Credit eller Mastercard för att boka ett rum på vissa hotell? 🙁

Men vi har nu sett IGEN på hotell för att se vilka det GÅR att betala med Visa Elektron kort och vi hittade ett lyckligtvis <3 nu gäller det bara att få svar från de hotellet vi först bokade till och avboka det när vi inte ändå kan betala för rummet och sen boka ett rum på det andra hotellet.

Synd bara att vi inte kollade extra noggrant före vi bokade 🙁 hoppeligen ordnar det sig ändå!

∼∼∼

As the title says something has gone wrong.

And yes it has!

I wrote in my last post that we have ordered a room in a hotel and everything seemed fine, we thought until the next morning when we got a message from the hotel that the order has not succeeded due to the card number was wrong.

Well we write it again in case there are any number that had gone wrong, we thought and did so, and we have not yet received a response, but then we saw that they only can receive Credit, Master card and Visa cards.

We had only seen that they can receive Visa and we thought that they surely can receive Visa Electron too, but it does not seem like it :O

What is the logic that one MUST have Credit or MasterCard to book a room in some hotels? 🙁

But we have now seen again at hotels to see which ones can be paid with Visa Electron cards and we found one, luckily  <3 Now we just have to get answers from the hotel we first booked to and cancel that when we are not able to pay for that room anyways and then book a room on the other hotel.

Too bad we did not checked extra carefully before we booked 🙁 I hope it will all fall into place anyways!

 

Kommentera