New week again

Ny vecka igen då.

Vet ej vart alla dagar far för det är som om jag inte alls skulle hinna med det jag borde göra.

Nå vad har hänt ?

Inte så mycket Fredag och Lördag var jag på jobb och som om inte det skulle ha räckt till att jag fick en hylla på huvudet så på Lördagen när jag skulle byta kaffefilter på kaffekokaren på jobbet så drog jag ut hållaren och fick kokhett vatten plus kaffepulver  på handen 🙁 det höll på att koka ännu och jag såg inte efter.

Lyckligtvis fick jag inte brännskador !

Och på söndagen så åkte vi iväg till Dalsbruk, först åkte vi till Connys mommo och sen åkte vi iväg till min mommo och moffa 🙂 Och där var vi resten av dagen.

Så inte hände det så mycket.

Har just ätit och kl 15.00 ska jag på jobb.

Och dt är allt för idag 🙂

Men det är påkommande lite jul inspirerade inlägg 😉

Kan inte vänta <3

∼∼∼

New week again.
Do not know where all the days are going because I do not have the time to what I should do.
Well, what has happened?
Not so much on Friday and Saturday I was working and as if that would have been enough that I got a shelf on the head, on Saturday, when I was going to change the coffee filter in the coffee machine at work so I dragged the holder out and got boiling water plus coffee powder on my hand 🙁 it was still running and I did not look out.
Fortunately, I did not get any burn injuries !
And on Sunday we went off to Dalsbruk, first we went to Conny’s grandmother and then we went off to my grandparents 🙂 And we were there the rest of the day.
So not so much happened.

I have just eaten and at 15.00 I’m going to work again.

And that is all for today 🙂

But there are some Christmas inspired posts coming up very soon  😉
Can not wait <3

12119183_10208124737899914_2251659382531025964_n

Kommentera